eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dres s Hazardem táhne. Patří mezi TOP 5 nejprodávanějších

Autor:
Datum: 13. 10. 2015

Podle čeho se může měřit popularita fotbalisty? Někdo se může řídit sociálními sítěmi. Počtem lajků na facebooku, followerů na twitteru, ovšem nejlepším metrem je pravděpodobně starý dobrý dres.

Přesněji řečeno: kolik oficiálních replik s jménem hráče na zádech se prodá. Data pocházejí z adresy kitbag.com, jednoho z největších portálů zabývající se prodejem fotbalového vybavení, a platí od začátku aktuální sezóny.

Dále čtěte: Hazardova ne zrovna předpisová penalta

První dvě místa nepřekvapí. Tak jako v každém jiném žebříčku, i tady nám vládnou Messi s Ronaldem v tomto pořadí. Tipnout správně další pořadí by se už vám asi nepovedlo. Třetí i čtvrté místo patří letním posilám Man United, Depayovi a Schweinsteigerovi.

Eden Hazard však nemusí smutnit, i jeho modrý des jde na dračku. Vyšplhal se na pátou příčku v této statistice a porazil tak mj. Neymara nebo Agüera. Takový Suárez se nedostal ani mezi nejlepších deset, to samé Ibrahimović.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu

-Jaromir Železník-

Foto: facebook.com/edenhazard

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace