eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Viděli jste, jak Hazard sám zničil Newcastle?

Autor:
Datum: 18. 5. 2014

25. kolo Premier League a na Stamford Bridge proběhla doslova one-man show. Jak jinak se dá popsat duel mezi domácí Chelsea a hostujícím Newcastlem, který byl v režii Edena Hazarda.

Eden Hazard si podmanil zápas už od první minuty, ale až ve 27. minutě se mu podařilo dostat míč za brankovou čáru, když si akci sám rozjel, přihrál na křídlo Ivanovičovi a následně si naběhl na jeho centr, po kterém poslal míč zkušeně placírkou k tyči.

O pár minut později přišla ještě větší lahoda. Eden dostal hodně prostoru, dovedl míč až do pokutového území soupeře a v něm se nádhernou narážečkou se Samuelem Eto’em zbavil obrany Newcastlu a sám před gólmanem nezaváhal. Diváci na Stamford Bridge byli u vytření!

Hattrick zkompletoval Hazard z penalty, které proměňuje s neuvěřitelnou lehkostí a uzavřel skóre zápasu na 3:0. Pravděpodobně to byl jeden z nejlepších výkonů Edena Hazarda v právě skončené sezóně.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/edenhazard)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace